2.5.2 Följ med studieprestationer och hantera dina egna data

Följ med studieprestationer 

Du kan följa med dina egna studieprestationer genom att välja Prestationer i sidomenyn i WebOodi.

Egna studier


På sidan Prestationer ser du en lista av dina studieprestationer. De registrerade studiehelheterna visas under rubriken för helheten (t.ex. Allmänna, språk-, och grundstudier). Om du vill se på studieavsnitten i dessa helheter kan du klicka på +-tecknet bredvid rubriken och du får fram alla avsnitten som ingår i helheten. I nedre kanten av sidan ser du också det sammanlagda antalet studiepoäng du har avlagt.

Studier

Beställ prestationsutdrag

Välj Prestationsutdrag under Egna studier i sidomenyn i WebOodi. Om alternativet inte syns ska du först klicka på Egna studier för att öppna menyn under den rubriken.

Utdrag

Välj därnäst vilket språk du vill ha och klicka sedan på Beställ. Det inofficiella utdraget skickas till din e-postadress med ditt postnamn (till din adress förnamn.tillnamn@hanken.fi) inom c:a 1,5 h. Observera att du endast kan få ett utdrag per dygn. Om du inte får utdraget till din e-postadress ska du kontrollera att din postlåda inte är full. Då kan inte utdraget levereras.

Hantera egna data

Om din adress eller övriga kontaktuppgifter förändras ska du anmäla det till universitetet via WebOodi. För att kunna ändra dina uppgifter i WebOodi ska du välja Personuppgifter i sidomenyn i WebOodi.

Personuppgifter

På sidan som öppnas ser du den information som har lagrats om dig i studieregistret (t.ex. studieprogram, och närvaroinformation). Du kan ändra på informationen vid behov med funktionen Ändra.

Observera att du kan registerera dig till följande termin i Weboodi. Du kan göra det genom att klicka "Anm. till universitetet" -länken (se på bilden ovanför)!